Baas Reizen

Unieke betaalbare reizen

Voordelige Winterreis naar Zwitserland.

Wandelen door een prachtig sneeuwlandschap, langlaufen over loipen met een fantastisch uitzicht of genieten op de pistes van meerdere gebieden. Alles is mogelijk.

Hoge groepskorting op skipassen!

Reserveer nu uw kamer, dan bent U er zeker van dat U mee kunt.

De reis gaat naar het gezellige Zweisimmen. Een schilderachtig dorp, ver weg van de hectiek waar het prima vertoeven is. De omgeving is prachtig en nodigt uit tot het maken van schitterende wandelingen, langlaufen zowel klassiek als skating of skiën.

Zwitserland heeft het imago dat het een duur land is maar het is ook het land waar het meest voor families gedaan wordt en waar je voor groepen goed kunt onderhandelen over hoge kortingen. Dit jaar kunnen we de reis aanbieden met o.a. hoge kortingen op skipassen en op het verblijf in het hotel. Bovendien is 1 CHF = +/- € 0,90

U verblijft in een eenvoudig hotel in het gezellige centrum van Zweisimmen. We hebben het hele hotel voor onze groep afgehuurd. Alle voorzieningen zijn in de directe omgeving. De kabelbaan, die U naar het skigebied brengt, ligt op loopafstand. De trein, die regelmatig naar alle omliggende dorpen rijdt, vertrekt nabij het hotel. Met een skipas is de trein gratis. Wandelingen en loipen beginnen in de directe omgeving van het hotel. Skibussen in de omliggende dorpen zijn voor iedereen gratis.

Natuurlijk is Uw kamer voorzien van een douche en wc. ’s Morgens staat er een eenvoudig ontbijtbuffet op U te wachten en ’s avonds en 3 gangen menu, wat uitgeserveerd wordt.

Skien met hoge korting:

Het skigebied ligt in het Berner Oberland en is een waar sneeuwparadijs. Er liggen, op een kleine afstand, meerdere dorpen in het dal zoals Gstaad, Saanen, Schönried en Zweisimmen, waar ons eenvoudige hotel staat waar U deze reis zult verblijven. Het skigebied bestaat uit zes verschillende deelgebieden en de Glacier 3000. Ervaren skiërs die houden van uitdaging trekken veelal naar de pistes boven Saanenmöser. Aan afwisseling geen gebrek in het skigebied beschikt over 220 km aan pistes .

Tijdens deze reis kan er nog 2 dagen geskied worden in een ander prachtig skigebied namelijk het gebied Lenk/Adelboden. In Lenk liggen ongeveer 200 km pistes. De pistes van Metschstand/Hahnenmoos, zijn meer geschikt voor ervaren skiërs. In Lenk kun je prachtige afdalingen maken of aan een dagtocht naar Adelboden beginnen. Er pendelt een gratis skibus tussen het dorp en de diverse dalstations.

Langlaufen:

De omgeving van Zweisimmen/Gstaad is bekend om zijn uitstekende langlauf mogelijkheden. U vindt er ongeveer 75 km aan loipen. Zowel de skating langlaufer als de klassieke langlaufer komen er volop aan hun trekken. U vindt er loipen in alle zwaarten. Vanaf de loipen heeft U een prachtig panorama op de omgeving.

Voor langlaufers en wandelaars is bovendien Lenk, op een kwartiertje rijden van Zweisimmen, ook een prachtige bestemming, in het dal liggen 18 km aan loipes en op de Haslerberg is een 5 kilometer lange hoogte loipe.

Winterwandelen:

Veel mensen komen naar dit gebied vanwege de goede wandelcondities.. De totale lengte van de beschikbare wandelpaden is met ongeveer 150 kilometer bijna evenveel als het aantal pistekilometers. De bewegwijzerde wandelroutes voeren door het prachtige landschap en beginnen in de omliggende dorpen, die zeer goed met de trein of bus te bereiken zijn.

Een aanrader is het plateau Sparenmoos, gelegen bij Zweisimmen. Het landschap en het uitzicht is er sprookjesachtig mooi. Prachtige wandelpaden en loipes liggen er op U te wachten om ontdekt te worden. Onze eigen bus brengt U er, wanneer er voldoende belangstelling is, naar toe. Ook rijdt er een dienst bus heen. Deze moet echter wel betaald worden.

Vanuit Zweisimmen is het een kwartiertje rijden naar Lenk, gelegen aan het eind van het dal. De wandelroutes op de Jaunpas zij hier een aanrader.

Hoogtepunten o.a.

  • Hoge korting op skipassen. Opgeven van de skipas bij aanmelding voor de reis.
  • Keuze uit meerdere skigebieden: Skischaukels Zweisimmen, Saanenmöser, Schönried, en Gstaad/Saanen/Rougemont, het skigebied van Gstaad
  • Twee dagen skiën in Lenk/Adelboden.
  • Gratis skibus in de verschillende dorpen voor iedereen.
  • Schitterende winterwandelingen, voor ieders kunnen, in de omliggende plaatsen.
  • Meer dan 70 km aan prachtige loipen.
  • Verblijf op basis van half pension. Kamers met du/wc. 

De reis:

De bus reis vertrekt op zaterdag vanaf verschillende opstappunten. Deze dag wordt er door gereden tot Zuid Duitsland. U overnacht in een Gasthof en ’s morgens krijgt U een ontbijt. Zondag rijden we nog een stukje door Duitsland naar Zwitserland. In de loop van de ochtend/middag komen we in Zweisimmen aan. U vertrekt weer op zondagmorgen. We rijden dan terug naar Nederland waar U, aan het eind van de dag, op uw opstappunt afgezet wordt.

Datum  15 t/m 23 februari 2020
Prijs busreis incl. hp. volw. p.p.:  €650,-
Toeslag 1 pers. kamer  €150,-
Kinderen op de kamer van de ouders:  
t/m 3 jaar  Gratis
4 t/m 11 jaar  €350
12 t/m 14 jaar  €450
15 t/m 16 jaar  €550
Niet inbegrepen: Verzekeringen, lunches, consumpties en fooien. Skipassen/Langlaufpassen,skilessen en skihuur.
Opgave & informatie:
Per mail of via het contact formulier (inschrijving op volgorde van ontvangst)
Fam. Baas
E-mail: Contact

 Op deze reis zijn de Algemene Voorwaarden van kracht.