Baas Reizen

Unieke betaalbare reizen

9 daagse Voorjaarsreis per boot en bus naar Noord-Wales/ Engeland

Uitstekende wandelmogelijkheden, pittoreske typische Engelse dorpjes, natuurgebieden van outstanding beauty (buitengewone schoonheid), kastelen, kathedralen, middeleeuwse stadjes zoals Chester, indrukwekkende kust.

Een top bestemming voor een prima, voor Wales/Engeland, lage prijs!

De deelnemersprijs is berekend op een koers van € 10 = £ 8,5728. Mocht de koers sterk wijzigen dan wordt het verschil aan de deelnemers doorberekend. Mochten wij een toeslag moeten betalen voor de eventuele verhoging van de dieselprijzen, dan kan die ook aan de deelnemers doorberekend worden.

Geniet van de drukte op dit stukjenneer U in de bus bent gestapt, begint deze mooie reis. We rijden naar Hoek van Holland en schepen ons in voor de dag boot naar Harwich.  Noordzee en van de mooie Engelse kust. In Harwich rijden we naar een hotelletje waar U een 2- of 1 persoonskamer krijgt en ’s morgens een ontbijt. De volgende morgen staat U een prachtige rit door het mooie Engeland te wachten en komen we aan het eind van de middag bij ons hotel in Wales aan.

U verblijft in het gezellige uitstekende 4 sterren familie hotel Rossetthall gelegen in het plaatsje Rossett nabij Wrexham.

Wandelingen beginnen in de directe prachtige omgeving van het hotel. Bovendien ligt het hotel zeer centraal voor het ontdekken van het imponeerde, afwisselende Noord-Wales, tijdens de mooie excursies met onze eigen bus.

Natuurlijk is Uw kamer voorzien van eigen badkamer. In het hotel zijn enkele 1 persoonskamers en verder tweepersoonskamers.’s Morgens staat er een lekker ontbijt op U te wachten en ’s avonds een 2 gangen menu .

Hoogtepunten o.a.

Het kan zijn dat alle hoogtepunten niet bezocht kunnen worden, door omstandigheden waar wij geen invloed op kunnen uitoefenen.

  • Boottocht van Hoek van Holland naar Harwichen retour.
  • De binnenstad van Chester is de best bewaarde vestingstad van Groot-Brittannië. Sommige delen van de Middeleeuwse stadsmuur dateren uit de 1e eeuw na Chr.
  • De ruige kust van de Ierse zee
  • Clwydian Range & Dee Valley. Een prachtig dal  van buitengewone schoonheid.
  • De Horseshoepass met de Horseshoe Waterval
  • Pittoreske plaatsjes zoals bijvoorbeeld Llangollen, Ruthin, Betws-y-Coed
  • Kasteel Caernarfon behoort ook tot het werelderfgoed. Is gebouwd in 1283 door Koning Edward 1 na zijn verovering van Gwynedd
  • Natuurlijk mag het gebied Snowdonia niet ontbreken. In dit gebied ligt o.a. de Snowdon, een hoge ruige berg omgeven door prachtige passen en valleien.
  • Schitterende wandelingen, voor ieders kunne.
Datum: 05-05 t/m 13-05-2024
Prijs volwassenen p.p. p.p.: €1150,-
Toeslag 1 pers. kamer in Wales €300,- 
Inclusief

Alle excursies met de eigen bus.

Bus reis Zaandam / Rossett retour

Boottocht Hoek van Holland naar Harwich retour

Reisbegeleiding.

Toeristenbelasting

Niet inbegrepen:

Entree gelden

Verzekeringen

Fooien

Lunches en consumpties

Opgave & informatie:
Per mail of via het contact formulier (inschrijving op volgorde van ontvangst)
Fam. Baas
E-mail: Contact

 

Op deze reis zijn de Algemene Voorwaarden van kracht.