Baas Reizen

Unieke betaalbare reizen

Hotel met zwembad en wellnes
Kinderen tot 5 jaar gratis (geb. in 2019 of later bij 2 vol betalenden op de kamer)

Wandelen door een prachtig sneeuwlandschap, langlaufen over loipen met een fantastisch uitzicht of genieten op de pistes van meerdere gebieden. Alles is mogelijk in het Lechtal, en in het gebied Warth/Schröcken, Lech/St. Anton am Arlberg.

De reis gaat naar het gezellige Lechtal. We hebben speciaal voor dit gebied gekozen, omdat het een relatief rustig gebied is. Niemand weet hoe het in februari zal zijn, maar het leek ons beter om erge drukte proberen te vermijden en een relatief rustig gebied uit te zoeken. Ook is het met de Coronabesmettingen in dit gebied rustig geweest.

Het Lechtal is een schilderachtig dal, ver weg van de hectiek, waar het ook in deze tijd, prima vertoeven is. De omgeving is prachtig en nodigt uit tot het maken van schitterende wandelingen, langlaufen zowel klassiek als skating of skiën.

U verblijft in het gezellige 3 sterren familie hotel Styrolerhof in Steeg. Het hotel beschikt over een zwembad en een fijne wellness. Het hotel heeft meerdere eetzalen, zodat het mogelijk is om alleen met onze groep te zitten. Wel zo fijn in deze tijd.

Onze eigen bus brengt U iedere dag naar Warth en haalt U aan het eind van de dag weer op.

Mocht U eerder heen of later heen- of terug willen dan kunt U, als U een skipas heeft, gratis met de skibus. Wandelingen en loipen beginnen in de directe omgeving van het hotel. Skibussen naar de omliggende dorpen van het Lechtal zijn voor iedereen gratis. Alleen voor het stukje van Steeg naar Warth moet een kaartje gekocht worden als U geen skipas heeft.

Natuurlijk is Uw kamer voorzien van een douche en wc. U kunt een voorkeur aangeven voor een kamer met balkon. Voor een kamer met balkon moet een kleine toeslag betaald worden.

’s Morgens staat er een uitgebreid ontbijtbuffet op U te wachten en ’s avonds een 4 gangen menu met keuze uit 3 hoofdgerechten en een groot saladebuffet.

Winterwandelen over 130 km:

Veel mensen komen naar dit gebied vanwege de goede wandelcondities. De totale lengte van de beschikbare wandelpaden is ongeveer 130 kilometer. De bewegwijzerde wandelroutes voeren door het prachtige landschap en beginnen in de omliggende dorpen, die zeer goed met de bus te bereiken zijn.

Een aanrader is het plateau bij Warth/Schröcken, Het landschap en het uitzicht is er sprookjesachtig mooi. Prachtige wandelpaden en loipes liggen er op U te wachten om ontdekt te worden. Onze eigen bus brengt U er naar toe. Ook rijdt er een dienstbus heen. Deze moet echter wel betaald worden.

Vanuit Steeg is het, met onze eigen bus, een kwartiertje rijden naar Warth,

Hoogtepunten o.a.

  • Meerdere soorten skipassen zodat U niet een dure skipas hoeft te kopen als U alleen gebruik gaat maken van het Skigebied Warth/Schröcken.
  • Keuze uit meerdere skigebieden: Skischaukels Warth / Schröcken en Warth / Schröcken / Lech/St. Anton am Arlberg. Totaal 304 km.
  • Gratis skibus in de verschillende dorpen van het Lechtal voor iedereen.
  • Schitterende winterwandelingen, voor ieders kunne, in de omliggende plaatsen.
  • Meer dan 190 km aan prachtige loipen.
  • Verblijf op basis van half pension. Kamers met du/wc. Balkon met toeslag. Hotel beschikt over een zwembad en bescheiden fijne wellness met o.a. sauna

Skiën over 304 km pistes:

Het skigebied Warth/Schröcken/Lech/St. Anton is een waar sneeuwparadijs. Het skigebied bestaat uit 4 verschillende gebieden, die met elkaar verbonden zijn. Doordat er een nieuwe lift geopend is, kan er nu geskied worden naar St. Anton am Arlberg en is er nog meer uitdaging gekomen voor de ervaren skiër.
De beginners en licht gevorderden komen volop aan hun trekken in het prachtige gebied van Warth/Schröcken. Aan afwisseling geen gebrek.
De 3 skigebieden zijn met elkaar verbonden en hebben totaal 304 km aan pistes.

St. Anton - St. Christoph - Stuben: 121 km piste
Lech - Oberlech - Zürs: 121 km piste
Warth - Schröcken: 62 km piste

Langlaufen over 190 km loipen:

Het Lechtal is bekend om zijn uitstekende langlaufmogelijkheden. U vindt er ongeveer 190 km aan loipen. Zowel de skating langlaufer als de klassieke langlaufer komen er volop aan hun trekken. Een aanrader zijn de loipen bij Warth/Schröcken . Zij liggen in een sprookjesachtige omgeving. Vanaf de loipen heeft U een prachtig panorama op de omgeving.

De reis:

De busreis vertrekt op zaterdag vanaf verschillende opstappunten. Deze dag wordt er door gereden tot Uw vakantiebestemming Steeg. U vertrekt weer op zaterdagmorgen. We rijden dan terug naar Nederland, waar U aan het eind van de dag op uw opstappunt afgezet wordt.

Datum  17-2 t/m 24-2-2024
Prijs busreis incl. hp. volw. p.p.: €895,-
Vroeg boek prijs tot 1-12-2023 €850 p.p.
Toeslag 1 pers. kamer  €100,-
Toeslag kamer met balkon €25 per kamer
Kinderen op de kamer van 2 volwassenen met geboortejaar:  
2019 t/m 2024  Gratis
2012 t/m 2018  €450,-
2008 t/m 2011  €650,-
   
Niet inbegrepen: Verzekeringen, lunches, consumpties en fooien. Skipassen/Langlaufpassen,skilessen en skihuur.
Uitgaven van persoonlijke aard
Opgave & informatie:
Per mail of via het contact formulier (inschrijving op volgorde van ontvangst)
Fam. Baas
E-mail: Contact

 Op deze reis zijn de Algemene Voorwaarden van kracht.